Reserveren

Reserveren(Vandaag reserveren? Graag bellen op: 077-2083180)
  Cheffor a day


  Ervaarhoe het is om chefkok te zijn!

  Een smaakvolle beleving voor jouw familie, vrienden of collega's

  Hetplan

  Kook jij graag in jouw vrije uurtjes? Dan heb jij thuis vast een verzameling aan (familie)recepten. Lijkt het jou heerlijk om een keer echt chefkok te zijn? Nakal maakt haar keuken vrij voor jou! Nodig je familie, vrienden of collega’s uit en laat ze genieten van jouw smaakvolle gerechten. Onze chefs, gastvrouwen en gastheren zijn deze middag in dienst bij jou.

  Samen zorgen we ervoor dat de gasten genieten van een heerlijke middag. En ook jij hebt de dag van je leven, want je mag jezelf naar hartenlust uitleven in de keuken.

  Hoe gaan we dit aanpakken?

  Nodig jouw eigen familie, vrienden of collega’s voor een ontspannen middag (minimaal 15 personen, maximaal 65 personen).
  Jij bepaalt het menu en het aantal gangen.
  Jij bent in het bezit van de recepten en weet de ingrediënten. Samen maken we een boodschappenlijst. Wij zorgen dat deze ingrediënten in huis zijn. Houd daarbij ook rekening met potentiële allergieën van gasten.
  Jouw Nakal keukenpersoneel helpt bij de bereiding van de gerechten.
  Jouw Nakal gastvrouwen en gastheren serveren het menu en voorzien het gezelschap van drank.

  Lijkt het jou geweldig om een keer mee te maken, maar heb je geen idee wat je moet koken? We kunnen ook samen tot een menu komen met gerechten van over de hele wereld.

  Lijkt jou dit een toffe ervaring?

  Komt de chefkok bij het lezen van deze kans al in jou naar boven? Bel naar 077-2083180, zodat we een personeelsoverleg kunnen plannen in jouw restaurant. Benieuwd wat jouw diner gaat kosten per persoon (excl. drank)? Dat is afhankelijk van jouw menu en recepten. Eén ding is zeker, het wordt een toffe ervaring voor iedereen!